Labels

Baaaatman Live ....

Onsdag i efterårsferien var jeg inde og se præmiere på Batman live i forum.
Jeg havde set reklamer for showet i tv'et og hørt op den specielle opsætning. Det skulle i øvrigt, være den dyreste teaterforestilling nogensinde. Så klart' det ville jeg da virkelig gerne ind og se.

Utrolig nok, kommer de gamle hjem med billetter og fortæller, at vi skal have en hyggelig familie dag og ind og se dette. Juhhhhu jeg var så spændt! - Man havde jo fået store forventninger.

                                              Et lille stemnings billede.. 
Jeg elsker Batman-universet, man har vel set filmene :-) så at se dette stykke, var bare prikken over i’et.
Der var rigtigt mange børn inde og se stykket, seje unger! - bag os sad to små drenge, der selvfølgelig kendte alt til batman universet, hans fjender, hans venner og hans forhold. I stykket er der en romance mellem catwoman og batman, og i en af scenerne kysser de.. drengene bag os begyndte at jamre op.. ad, ad ad, "Så laaaang tid kysser de ikke normalt" De var virkelig underholdende og tilførte for mig en smule humor til stykket ;-) Scenografien var noget speciel og virkelig fedt lavet. Man følte, at man var inde i en 3D film, soooo cool! skuespillet og scenografien fungerede rigtigt godt sammen. De mange scener med akrobater gjorde forestillingen anderledes og meget  underholdende. Effekterne var utrolige, bagerst på scene var der opstillet en kæmpe skærm, hvor 3D billeder kørte , der var talebobler, der oversatte til dansk (Desværre noget upræcis, meeeen) 
Der kom diverse kulisser og ting op og ned af gulvet og ud og ind bagfra. En af mine ynglings rekvisitter var batmobilen, så fed! - hvem gad ikke godt cruise rundt i sådan en? 


Efter forestillingen fik jeg lov til, at tage et billede af en ekstrem fan! 
Det synes jeg godt nok er passioneret... Virkelig fullendt! 
Batgirl out // Mie 1 comment:

Anonymous said...

Amen det ser jo fantastisk ud! Det må have været en vidunderlig oplevelses!