Labels

HERKULES

I søndags var jeg, med min familie en tur i glassalen i Tivoli, for at se premieren på eventyrteateres opførelse af Herkules. 
Nyfortolkningen af "Herkules" er skrevet og instrueret af Gunvor Reynberg. 


Herkules, der er halvgud, lever et liv i Olympen som Bastard og er ikke vellidt af mange af guderne heriblandt Hera, Zeus kone. En dag forsvinder Hebe, ungdommens gudinde, der med de gyldne æbler og livets vand holder guderne udødelige. Herkules bliver sendt til jorden for at finde Hebe og på sin færden møde han et ungt søskendepar som han redder fra amazonekrigerne. De tre begiver sig ud på en rejse der bringer dem gennem skoven, hvor Herkules' halvbror Dinyssos bor, de møder amazonekrigerne, underverdenen og verdens ende. – Jeg vil ikke afslører slutningen, men god er den altså!

                                            Hades udbryder i sang.. 
             De mandlige guder er stærkt betaget af den skønne Afrodite. 
                                     Dinyssos og skovfolket holder party.. 
                         Amazone krigerne, der har et stort had til mænd.. 
Herkules bliver angrebet af de smukke Amazone kvinder. 

”Herkules" er en forrygende forestilling for hele familien med to timers energisk og underholdende sang, musik, dans og drama – sunget, spillet og danset af talentfulde børn og unge fra Eventyrteatrets Dramaskole. Jeg kan klart anbefale alle at tage ind og se forestillingen som vil blive opført her I efterårsferien, uge 42
Møsser fra Mie

No comments: